Hard leidingwater veroorzaakt allerlei problemen, ongemak en kosten. De oplossing voor al deze problemen is simpel: NoCalc® Klik hier voor meer informatie

Kalkaanslag maakt verwarmingselementen in bijvoorbeeld cv ketels, boilers, wasmachines en vaatwassers minder efficiënt.
Hard water remt ook de werking van zeep en shampoo en laat strepen en vlekken na op uw sanitair, spiegels, glaswerk en autolak.
Bovendien voelen katoenen stoffen ruw aan en kunnen huidirritaties ontstaan.

De oplossing voor al deze problemen is simpel: NoCalc®

Wat is NoCalc®?

Het NoCalc-systeem maakt kalk onschadelijk voor installaties en apparatuur zonder het te verwijderen.
Doordat NoCalc food grade (en dus consumptie-geschikt) behandelt breekt het in het lichaam snel af en blijft de benodigde kalk beschikbaar voor de botten. Zo krijgt u via het drinkwater nog steeds voldoende van deze belangrijke bouwstof binnen.

Het NoCalc-doseringstoestel is zeer effectief tegen kalkaanslag en is bovendien voorzien van een internationaal goedgekeurde Watts**-terugstroombeveiliging. Maar ook andere stoffen zoals zand en meegevoerde vuildeeltjes kunnen uw drinkwater vervuilen en de smaak negatief beïnvloeden. Het extra NoCalc Prefilter verwijdert alle eventueel meegevoerde vuildeeltjes en onzuiverheden uit het water en garandeert tevens de optimale werking van het doseringstoestel. Samen verlengen zij de levensduur van uw sanitaire installaties, zoals mengkranen, warmwatertoestellen, leidingen en pompen.

 

 

 

 

 

Investeren in NoCalc® verdient zich binnen een jaar terug door daling van uw kosten. U gebruikt minder schoonmaakmiddelen en bespaart energie*** omdat apparatuur zoals cv-ketels, heetwatertoestellen, wasmachines, etc., effectiever werken. Tevens gebruikt u minder zeep en shampoo. Bovendien voelt uw huid en uw haar zachter aan en smaakt het water beter. 

Met NoCalc® bespaart u op:

  • Energiekosten (gas, elektriciteit);
  • Onderhoud van apparatuur;
  • Oppervlaktereinigingsmiddelen;
  • Vaatwasser toevoegingen;
  • Wasmiddelen;
  • Conditioner, bodylotion, Shampoo, Vocht inbrengende crèmes en Zeep.

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ga naar boven